09 de octubre de 2017
09.10.2017
40 Años
40 Años

Manresa estrenarà un Mercat de Música Morta, que proposa concerts de tribut a artistes difunts

L'MMMM es dóna a conèixer oferint participar en el sorteig d'un taüt als primers seguidors de les xarxes socials

09.10.2017 | 08:25
El cartell de la nova proposta

L'entitat Cultura del Bé Comú engega un nou projecte al Mercat de Música Morta de Manresa (MMMM). La primera edició se celebrarà del 31 d'octubre al 2 de novembre al Barri Antic de la ciutat. El dia de la vigília de Tots Sants s'oferiran concerts de tribut a artistes difunts durant els anys 2016 i 2017, interpretats per artistes de l'escena local, en diversos locals i espais. Pel que fa a la diada de Tots Sants, l'activitat es concentrarà al mercat de Puigmercadal, on s'oferiran concerts, un mercat de les flors i artístic, i altres propostes pròpies d'un espai festiu obert a tots els públics. El festival es clourà amb activitats de caire transformador, com tallers o debats sobre la temàtica de la mort, a més d'un cercatasques festiu pel circuit de bars del Barri Antic, que acabarà amb una jam-session de pop.

El projecte, que té la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i el mercat de Puigmercadal, entre altres, neix de la idea de dinamitzar l'escena cultural i el Barri Antic de la ciutat, així com la de portar a Manresa una sèrie de propostes que promoguin la normalització de la mort, presentant-la com una vivència a celebrar, posant en valor el llegat d'aquells artistes que ja no hi són.


Sorteig d'un taüt


L'MMMM es dóna a conèixer oferint participar en el sorteig d'un taüt als primers seguidors de les xarxes socials ( @mmmmanresa), una iniciativa que vol reforçar la idea de normalització de la mort.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.