El divendres 26 de gener es representaran al Teatre Kursaal les dues funcions del musical Dolly, una dona exasperant, previstes inicialment per al dimarts 2 de gener i que es van haver de suspendre pels problemes d’afonia d’un dels actors protagonistes, que no tenia suplent.

L’horari de les sessions es manté: hi haurà una primera funció a les 5 de la tarda i, una segona, a les 9 del vespre. Les persones que ja tinguin entrada no han de fer cap tràmit perquè les mateixes ja són vàlides. Només s’han de dirigir a les taquilles del Teatre Kursaal aquelles persones que vulguin fer un canvi de sessió o que no puguin assistir a cap de les funcions i se’ls retornarà l’import de l’entrada.

La representació de Dolly, una dona exasperant, és una iniciativa de Manresa Teatre Musical (MTM), el Teatre Kursaal i la Fundació Althaia amb el suport de la Fundació Universitària del Bages (FUB) amb l’objectiu de recaptar fons per al futur Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia. L’import de les entrades es destinarà al finançament d’aquest nou equipament.