Festa Major de Sant Joan

Dissabte, a les 18 h, a la zona esportiva, Gimkana Enguarrada. A les 19 h, a la plaça Major, concert amb l´orquestra Nova Saturn. A les 20 h, entrada pel carrer Manresa de la Flama del Canigó. A les 21.30 h, a la plaça de la Solidaritat, lectura del manifest i encesa de la foguera. A les 22 h, des de l´espai foguera, inici del Cercatasques amb la xaranga Màgic. A les 23.45 h, al passeig del Riu, concert del grup local El Quinto Carajillo (rumba). A les 00 h, a la plaça Major, ball amb l´orquestra Nova Saturn. A les 01.30 h, al passeig del Riu, concert d´Autoput (versions) i sessió amb Carlos Cuenca DJ (de Pont Aeri). Diumenge, a les 11.30 h, sortida des de l´ajuntament, del seguici tradicional de Sant Joan: geganters i grallers. A partir de les 12 h, a la plaça Major, matinal de cultura popular, que acabarà amb el Galop de Sant Joan. Amb la cobla de la Ciutat de Granollers. A les 19 h, al passeig del Riu, concert amb Miquel del Roig. A les 21.30 h, al parc Catalunya, espectacle Cent anys d´il·lusions, a càrrec d´entitats santjoanenques i amb la direcció artística de Pere Font. Inclou un piromusical. A les 00 h, a la plaça Major, ball amb La Salseta del Poble Sec. Dilluns, a les 20 h, a la plaça Major, sopar a la fresca amb les truites del concurs i actuació de final de festa. Programa complet a: www.santjoanvilatorrada.cat.

Aplec del Remei, Bolvir

Dissabte, a les 9 i a les 12 h, missa a l´ermita del Remei. A les 12.40 h, audició de sardanes i ball amb la cobla Genisenca. A les 18 h, ball de tarda.

10a Festa dels Templers, Puig-reig

Dissabte, a les 20 h, a Cal Pons, sopar i servei de bar a càrrec de l´Associació de Veïns de la Colònia Pons. A les 21 h, a l´església de la colònia, concert d´inauguració del 10è aniversari. La coral Sant Bartomeu de Casser-res presentarà El llibre vermell de Montserrat. A les 22 h, a la Torre Nova, sopar i ball folk a càrrec de la Berguedana de Folklore Total.

Festa Major de la Rosaleda, Sant Fruitós

Dissabte, a les 21 h, sopar de revetlla i ball amb discoteca mòbil. Diumenge, a les 19 h, cercavila dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós. A les 20 h, sopar de germanor, balls dels joves, sorteig i final de festa. Programa complet a: www.santfruitos.cat.

Festa Major de Torroella de Baix, Sant Fruitós

Dissabte, a les 10 h, jocs de cucanya. A les 11 h, inflables aquàtics. A les 14 h, El menjar del Portar. A les 17 h, gimcana. A les 19 h, partits de solters/es contra casats/ades. A les 23 h, ball amb el grup Bumerang. Diumenge, a les 9.30 h, missa. A les 10.30 h, xocolatada popular. A les 10.30 h, cercavila dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós. A les 13 h, Hora de Perill. A les 18 h, exhibició d´alumnes de Fit-Dance Anabel. A les 19 h, sopar, entrega de trofeus i fi de festa. Programa a: www.santfruitos.cat.

Festa Major de Vilada

Dissabte, a les 10.30 h, al Bulder de la zona esportiva, activitat d´escalada Dolça. a les 17 h, a la sala de plens, inauguració de l´exposició d´imatges antigues de Vilada, organitzada per l´Associació de Gent Gran. A les 20.30 h, al parc dels Gronxadors, sopar popular. Preu: 4 euros. A les 22 h, revetlla amb encesa de la foguera amb la Flama del Canigó, lectura de poemes i castell de focs. A les 22.30 h, concert amb Miquel del Roig, Apardalats i Al Rescat. En acabar, DJ Kutal. Diumenge, a les 10.30 h, passada amb la xaranga Entrompats. A les 11 h, missa en honor de Sant Joan, cantada per la coral local Les Veus de Picancel. En acabar, cercavila amb els gegants i refrigeri per a tothom. A les 13 h, a la plaça de l´Ajuntament, sardanes amb la cobla Principal de Banyoles. A les 17.30 h, a la plaça dels Gronxadors, espectacle de màgia a càr-rec del Mag Lini. A les 19 h, al Local Cultural, concert i ball amb l´orquestra Swing Latino. A la mitja part, pregó a càrrec de periodista Ernest Macià. Dilluns, a les 17 h, al Local Cultural, homenatge a la vellesa. Tot el programa complet a: www.vilada.cat.