L'obra ´Memòria de les oblidades´ de Tecla Martorell, programada pel dijous, 20 de novembre a les 20 h a la sala petita del Kursaal s´ajorna fins a nova data per motius de salut del músic manresà Ferran Barrios, autor de la música i intèrpret a l´espectacle, que es troba en procés de recuperació d´un accident que va patir el mes de juny passat.

Es mirarà de trobar una nova data de cara a la primavera vinent, però de moment es retornaran els diners a les persones que ja havien comprat l'entrada. Per al retorn de les entrades comprades per internet, els diners s´ingressaran directament a la targeta amb la qual es van adquirir. El retorn es farà a partir de dimarts, 4 de setembre.

L´obra Memòria de les oblidades, protagonitzada per l´actriu Rosa Andreu, està fonamentada en la documentació facilitada pels historiadors del Fòrum de Tarragona per la Memòria, intenta recrear la vida de quatre dones empresonades a la presó de les Oblates i recordar l´única afusellada que encara romanen a la fossa comuna de la ciutat.