La Sala Gran del teatre Kursaal de Manresa acull avui (18 h) El secret de la Lloll, un espectacle fresc i divertit en el qual l'actriu igualadina Lloll Bertran fa tots els papers de l'auca i desplega el seu ofici com a xouwoman. Aquesta proposta enceta la programació per a gent gran de la temporada, que té el suport de l'Obra Social de La Caixa.

El secret de la Lloll és un conte teatralitzat, que explica la història romàntica d'un comte francès i una cupletista catalana, plena d'aventures, sorpreses i bogeries. Més enllà d'un monòleg teatralitzat, inclou diversos estils musicals en una història de suspens en la qual conviuen personatges variats i algun de molt actual. Lloll Bertran desplega el seu talent per la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d'emocionar.

El cicle de gent gran continuarà el 24 d'octubre amb La cobla a la taverna, amb Port Bo i la Cobla Montgrins; i es clourà el 28 de novembre amb La maternitat d'Elna, muntatge creat a partir del llibre d'Assumpta Montellà.