L'Espai de la Plana de l'Om acollirà demà la projecció Ainhoa yo no soy esa, de Carolina Astudillo, una de les dues pel·lícules que es podran veure a Manresa incloses en la 26a Mostra Internacional de Films de Dones, que, per sisè any consecutiu, arriba a la capital del Bages. La segona serà la premiada Les distàncies, d'Elena Trapé, un film amb el manresà Miki Esparbé, que es podrà veure el dia 22. El cicle forma part de la programació de Cineclub Manresa

No serà l'única població de la Catalunya Central que acollirà el cicle. També ho faran Òdena, Puig-reig i Gironella. Igualada i Vilanova del Camí ja han programat els films. A través de programa «Conegudes (també) a casa», el festival porta 8 directores a 15 poblacions del país amb un total de 17 sessions, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació SGAE. Totes les sessions tindran la presència de les cineastes i l'acompanyament d'una programadora de la mostra.

El flim Ainhoa yo no soy esa, de Carolina Astudillo, també es podrà veure a Puig-reig, dia el 23 de novembre; a Òdena es projectarà Tódalas mulleres que coñezo, de Xiana do Teixeiro, el dia 25 de novembre; i Nobody is perfect, de Beatriz Pérez, es podrà veure el divendres dia 30 de novembre a Gironella.