El Teatre de l'Aurora d'Igualada serà un cop més una de les seus del festival El més petits de tots, que proposa un seguit d'espectacles per als infants de 0 a 5 anys. Els dos muntatges que es podran veure aquest cap de setmana a la capital anoienca són Tre ben, dissabte a les 17.30 h , i Hits, el diumenge a les 12 i a les 17.30 h.

El certamen compleix enguany la 14a edició, amb els teatres LaSala i L'Estruch de Sabadell com a epicentre. A més de la localitat vallesana i d'Igualada, també són escenari del festival Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Tarragona, Granollers i Viladecans.

L'espectacle Tre Ben (Tres cames), de la companyia danesa Aaaben Dans, s'apropa als nens i les nenes de 2 a 5 anys amb un muntatge de 45 minuts que, a través del llenguatge de la dansa, fa un itinerari emotiu i humorístic per les diferents etapes de la vida.

Per la seva part, Hits és una proposta de Pistatxo Produccions de la qual l'Aurora n'acollirà dues funcions aquest diumenge. Pensada per a nadons de 0 a 3 anys i amb una durada de 35 minuts, usa la música per apropar als menuts el concepte de hit, aquells temes que recordes per a tota la vida. Per això, s'escoltarà Mozart, Winehouse i U2, entre d'altres.