Una setmana després que Manresa es transformés en la Barcelona dels anys seixanta pel rodatge de la sèrie "Hache" de Netflix, avui, la capital del Bages s'ha convertit en un escenari nadalenc per rodar els espots promocionals de Nadal de la cadena Antena 3. El rodatge s'està fent entre el carrer Jaume I i la Muralla Sant Domènec, a la façana del bar-restaurant Maïami (tancat als usuaris). Amb falsa neu inclosa, catifes blanques entre el tram de la muralla i el carrer Jaume I, el rodatge permetia veure diversos vianants (de totes les edats) passejant i creuant mirades per la vorera d'un Maïami amb cadires i taules a l'exterior, cobertes de neu, i un abet a l'alçada de l'entrada del bar-restaurant.

L'espot és previst que s'estreni a Atena 3 el primer cap de setmana de desembre. A càrrec de la productora catalana Apartamento, l'anunci el dirigeix Roger Fonts, autor de videoclips de Gossos i, segons fonts de la productora, la tria de Manresa per als espais promocionals nadalencs de la cadena estatal es va fer després que el mateix Fonts ho proposés i Antena 3 triés la capital del Bages després de passar una selecció d'escenaris. Els extres que hi participen formen part dels càstings que nodreixen les agències de publicitat.

El rodatge, que s'alllargarà avui fins al vespre, ha comportat afectacions de trànsit que es mantindran fins les 10 de la nit, com la prohibició de la circulació de vehicles al carrer Jaume I. També, es mantindrà accés a guals afectats (l'accés a aquest es regularà amb personal de la productora); es realitzaran talls en el trànsit de vianants en els moments de rodatge; es realitzaran talls de trànsit puntuals i de molt curta durada a Muralla de Sant Domènec amb carrer Jaume I, i es mantindran les prohibicions d'estacionament l'estacionament (zona blava) a carrer Jaume I, Muralla Sant Domènec i Ctra. Cardona (entre Muralla i carrer Pompeu Fabra).