El Servei d'Informació i Atenció a la Dona Montserrat Roig de l'A-juntament de Manresa i la Biblioteca del Casino de la capital bagenca iniciaran el divendres 15 de febrer un nou Club de Lectura que tractarà sobre el paper de la dona en la literatura. Les trobades es faran a la biblioteca i per apuntar-s'hi cal adreçar-se a alguna de les dues institucions i pagar 7.50 euros (en concepte de despesa de transport dels llibres).

Les sessions seran moderades per Núria Sensat, llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia i exregidora de l'Ajuntament de Manresa. Els participants es trobaran cada darrer divendres de mes, de 18 a 19.30 h, fins al mes de juny. La primera sessió, no obstant això, se celebrarà el divendres 15 de febrer i es llegirà L'amiga genial, de l'escriptora italiana Elena Ferrante.

Segons informen els organitzadors de la iniciativa, en cadascuna de les sessions es parlarà sobre el paper i el rol de la dona dins la literatura i es llegiran diversos llibres de feminisme i novel·les en les quals el protagonisme recau en les dones. Després de la lectura de L'amiga genial, els següents títols del club seran El desgel, de Lize Spit; Les noies, d'Emma Cline; i La campana de vidre, de Sylvia Plath.