A partir del 19 de febrer s'estrena "Patates rosses", una ficció d'humor adreçada al públic jove que s'estrenarà simultàniament a través d'internet, al web de TV3, als canals que es crearan a les xarxes socials (Instagram i Twitter) i a la plataforma YouTube a partir de la 1 del migdia de dimarts que ve. La producció neix d'un treball de final de grau de Comunicació Audiovisual de la UAB, tutoritzat pel professor de la UAB i director de Minoria Absoluta, Paco Escribano, que va rebre la beca comUNIca, convocada per la CCMA i l'AQU, per al foment de la creació i innovació audiovisual. Coproduïda per Broadcaster Audiovisual Services, SL, TV3 i la UAB, s'ha gravat majoritàriament a Navarcles, amb telèfon mòbil i segueix el camí d'altres títols creats per TV3 amb una clara vocació digital.

"Patates rosses" és una websèrie gamberra i d'humor absurd que vol arrencar un somriure de la realitat que viuen els autors i l'equip real de la sèrie, un grup de joves que intenten obrir-se camí en el món de l'audiovisual català. Compta amb la col·laboració d'actors com Bruno Oro, Manel Piñero (l'Homo APM), el guionista Manel Lucas i el youtuber Pol Gise. Aquesta nova websèrie consta d'un total de 8 episodis amb una durada de 6 a 10 minuts. Es posarà a l'abast de l'audiència la temporada íntegra des del primer moment.

La presentació de la websèrie es farà el mateix dimarts, a la 1 del migdia, a l'Aula Magna de la Facultat de Comunicació de la UAB, i a Navarcles, a les 8 del vespre, al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas. Hi assistiran Toni Guillemat, Marta Bessa, Albert Green, Montse Ribadellas i Àngel Rosset, els protagonistes de la sèrie i els directors i guionistes de la sèrie, David Villarreal i Joan Saranova.