Diu David Villarreal (Navarcles, 1994) que va acabar "molt cansat" amb Nens perduts, una obra de teatre musical amb una particularitat que el feia sorprenent: un muntatge amb la majoria de l'equip tècnic i artístic menor d'edat. El març del 2012, quan es va estrenar al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas Nens perduts, inspirat en Peter Pan, Villarreal, autor i director del musical, tenia 17 anys i estudiava segon de batxillerat artístic al Lluís de Peguera. Ara, a punt de fer-ne 19, estudia Comunicació Audiovisual a la UAB i prepara un nou musical, que s'estrenarà el novembre d'aquest any.

La culpa de repetir l'engrescament la té, en bona part, la manresana Gemma Velasco, de 23 anys, que signarà les coreografies del nou espectacle, que, com l'anterior, el munta l'entitat grup de teatre jove Bah!. Al capdavant queden només 6 o 7 joves dels Nens perduts, la majoria ara en tasques organitzatives. Van dubtar de si adaptar un musical -com havia fet Villarreal amb La bella i la bèstia i El rei Lleó, abans de Nens perduts-, però van decidir tornar a escriure un text original. Ara, l'acció se situarà en un futur pròxim, el 2032, i el protagonista serà un noi que descobreix la immortalitat.

Fa un any que la idea li rondava pel cap a Villarreal. Fa dos anys no va poder accedir a un curs que impartia Sergi Belbel per l'edat i falta de currículum. Enguany, el guió del nou muntatge -amb el títol per decidir- el va portar a revisió a un curs de la Sala Beckett que dirigia Jordi Galceran (El crèdit, El Mètode Gronhölm). I va "millorar". Villarreal té la col·laboració a la direcció de David Ferré i Mariona Rafart, dos dels actors que ja van formar part de l'organització del musical anterior.