El Casino Burés de Castellbell i el Vilar ple d'espectadors va acomiadar dissabte la 40a edició del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, en un concert amb el gospel com a protagonista que va aplegar els cors The River Troupe Gospel, de Sallent; Mirce Acev, de Macedònia; i Philippine Saringhmig Singers, de les Filpines; i la Capella de Música Burés. Enguany, els veïns de la localitat bagenca no tan sols han gaudit de la qualitat musical dels grups convidats sinó que també han conviscut amb els integrants de la formació europea que s'han allotjat en domicilis del poble.

El president del festival, Josep Torras, va donar la benvinguda al públic assistent i va agrair la complicitat «de totes les persones que

fan possible el certamen, que és molt més que música. És convivència i una gran experiència, tant per als cors que venen a cantar com per a l'entitat i el municipi».

Dissabte, la primera part de l'espectacle va ser l'actuació dels sallentins The River Troupe Gospel, que van interpretar temes de gospel contemporanis. A la segona part hi van participar els cors estrangers, que ja havien actuat durant la setmana. Per completar la festa, la Capella de Música Burés va pujar a l'escenari en les dar-reres peces.

La Capella de Música Burés i la Polifònica de Puig-reig, entitats organitzadores del festival, fan un balanç positiu del certamen per l'alt nivell dels cors participants i la nombrosa presència de públic. El certamen ha tingut el patrocini de l'Ajuntament i de CaixaBank i la col·laboració de la Generalitat, la Diputació i la Federació d'Entitats Corals.