La campanya «Tot és possible», adreçada a recaptar fons per ajudar al finançament del tractament mèdic de la petita berguedana Arlet Vila, afectada de càncer, ha organitzat un concert d'Els Catarres per al 23 de novembre (23.30 h), al pavelló d'esports de Sant Jordi de Cercs. S'han posat a la venda 2.000 entrades, que es poden comprar a un preu de 15 euros, al web www.entradium.com i també als establiments Rock & Classics de Berga i a l'estanc Cal Melitón de Sant Jordi de Cercs. L'organització ha cregut oportú afegir l'opció de comprar les entrades a través d'internet, per facilitar així la logística i l'accés a tothom qui hi vulgui assistir, ja que el dia de concert no hi haurà venda a taquilla i les entrades són limitades a la capacitat del pavelló.

La campanya la impulsen les entitats del municipi de Cercs, amb el suport de l'ajuntament i la família de l'Arlet. La petita ha de fer front al neuroblastoma, un tipus de càncer infantil que pateix des de 2015. Actualment, l'Arlet ha patit una recaiguda, la qual cosa canvia la situació pel que fa al tractament que hi havia previst. L'organització i la família tenen clar que res no s'atura i per això continua la campanya i tots els actes que hi ha previstos, molts ells per les festes nadalenques.

L'Arlet és fan d'Els Catarres i l'organització i la família han agraït especialment al grup la seva «solidaritat i implicació» des del primer moment que se'ls va proposar participar en la campanya: el 100 % de la recaptació del concert es destinarà a «Tot és possible».