Segueix-nos a les xarxes socials:

El rodatge d'«Xtremo» per a Netflix continuarà aquest divendres amb nous talls de carrers a Manresa

L'inici de la gravació de la pel·lícula a la capital del Bages serà aquest dijous

El rodatge d'«Xtremo» per a Netflix continuarà aquest divendres amb nous talls de carrers a Manresa| Arxiu/Oscar Bayona

La pel·lícula per a Netflix «Xtremo», que es començarà a rodar a Manresa aquest dijous, continuarà gravant a la capital del Bages aquest divendres de les 17 a les 04h del dissabte. El rodatge, realitzat per la Productora Showrunner Entertainment Film SL, provocarà afectacions a la mobilitat a diversis vials del Centre Històric de la ciutat:

  • Carrer Vallfonollosa - Baixada de la Seu - carrer del Bisbe: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Santa Llúcia des de pl. Sant Ignasi, i la Baixada del Pòpul des de Plaça Major.
  • Plaça Major - Passatge Sant Ignasi Malalt: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles per la Plaça Major des de carrer Sobrerroca - Pstge. Amics.
  • Carrer de les Piques - carrer Na Bastardes: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer de les Piques i de carrer Na Bastardes des de plaça d'en Creus i des de Plana de l'Om

Aquestes afectacions es realitzaran de manera consecutiva, de manera que un cop finalitzats els treballs en un punt l'equip de rodatge es dirigirà al següent.

Prem per veure més contingut per a tu