Jo Jet i Maria Ribot han estat aquesta setmana a Els Carlins en una residència artística per preparar el directe del que serà el seu tercer disc, sant llorenç, un treball que sortirà al mercat a final de febrer. En plena campanya de micromecenatge per finançar-lo ( vkm.is/santllorenç), a la sala manresana han estat treballant en una proposta centrada en un espectacle d'il·luminació dinàmica. Les dates de presentació del disc són el 21 de març al cicle Backstage de la fàbrica Moritz de Barcelona i el 4 d'abril al teatre Kursaal.

El nou treball, expliquen, vol ser una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d'infantesa. En una aposta per mirar endavant sense perdre l'essència s'ha afegit al duet (guitarra espanyola i dues veus) la bateria de Josep Cordobés Miravitlles. Ell controlarà tot l'espectacle de llums a través del seu instrument i d'una tecnologia de triggers.

La preparació del directe l'han realitzat amb l'escenògrafa Anna Benet i l'equip tècnic de Sònica, els creatius Elisabet Mateu, Ignasi Àvila i Raquel Albareda, Arnau Hernández al so i Marc Orriols a la producció.