Òmnium Bages-Moianès ha preparat un programa al voltant del dia de Sant Jordi per difondre l'obra dels autors de la Catalunya Central a les xarxes. Amb el lema «Els autors de casa, a casa» i conjuntament amb la biblioteca del Casino de Manresa, l'entitat ha demanat a una dotzena d'escriptors i escriptores de la Catalunya Central que han publicat llibre aquest any que expliquin la seva obra en uns videoclips que es difondran a través dels canals d'Òmnium Bages-Moianès d'Instagram, Facebook, Telegram... Seran aquests:

?Divendres 17 d'abril. Al matí, Josep Renalies; a la tarda, Galdric Sala ( El crim de la Seu).

?Dissabte 18 d'abril. Al matí, Jaume Bonvehí ( Paraules callades); a la tarda, Jaume Piquet ( Carole).

?Diumenge 19 d'abril. Al matí, Aleix Solernou ( La revolta del poble); a la tarda, el redactor d'esports d'aquest diari Jordi Agut ( Línia de quatre).

?Dilluns 20 d'abril. Al matí, Violeida Sánchez ( Enyor); a la tarda, diversos autors ( Una finestra al món).

?Dimarts 21 d'abril. Al matí, Josep Maria Descals ( El conseller); i a la tarda, el columnista d'aquest diari Pep Garcia ( No recordo haver escrit res de tot això), un recull dels seus articles a Regió7.

?Dimecres 22 d'abril. Al matí, Natxa Nacenta ( Nines russes); a la tarda, Pep Molist ( La reina de la nit).

I el dilluns 20 d'abril, a les 18.30 h, la periodista manresana Aina Font Torra conversarà amb l'escriptora i també periodista Gemma Ruiz a través d'Instagram Live, pel canal d'Òmnium Bages-Moianès, per parlar de Ca la Wenling, novel·la que s'havia de presentar a Manresa el 19 de març.