L'organització del CLAM, Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, ha decidit ajornar la 17a edició del festival fins a la primavera del 2021, que estava prevista pels dies del 30 d'abril al 10 de maig i havia de tenir lloc a les ja habituals seus de Manresa i Navarcles i a Sant Fruitós de Bages com a seu convidada.

Tot i que inicialment s'havia considerat la possibilitat de realitzar aquesta edició a la tardor, diverses circumstàncies aconsellen ajornar-la fins al proper any, en què l'organització confia poder tornar a la normalitat. És previsible que a la tardor es pugui reprendre una certa activitat, tot i les limitacions que encara es continuaran imposant per evitar possibles rebrots, però la incertesa segueix a l'aire.

Des del CLAM comparteixen, doncs, la inquietud de tot el sector cultural en general i de l'audiovisual en particular, per la magnitud de l'impacte que la crisi tindrà aquest any en les programacions culturals. L'equip confia,però, que superada la crisi sanitària, es podrà tornar a la normalitat i que es mantindran o fins i tot s'incrementaran els suports públics a la cultura, ara més necessaris i imprescindibles que mai.