La 32a edició de la Fira d'espectacles infantils i juvenils, La Mostra d'Igualada, tindrà lloc del 15 al 18 d'abril del 2021, segons va anunciar ahir l'organització d'un certamen que enguany s'havia de celebrar a final de març però es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia. Les dates escollides són posteriors a la Setmana Santa de l'any vinent.

A partir d'avui, i fins al dia 15 d'agost, les companyies que hi vulguin prendre part poden demanar la sol·licitud per fer-ho a través d'un formulari disponible a la pàgina web www.mostraigualada.cat. La convocatòria està oberta a companyies professionals que vulguin presentar un espectacle en qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ...) adreçat al públic infantil, juvenil o familiar. Hi són admeses tant les creacions pensades per ser representades en sala com a l'aire lliure.

Tal com exposa l'organització, «es tindrà especialment en compte la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l'aportació en el format i la dramatúrgia». La inscripció està oberta a companyies d'arreu, tant de Catalunya i l'estat espanyol com internacionals. Després de la recepció de sol·licituds, la comissió organitzadora farà la tria dels espectacles que es veuran a la 32a edició.