La visita comentada a l'exposició "Elogi del malentès" que s'havia de celebrar demà a càrrec de Joana Hurtado resta ajornada per motius de salut de la comissària. El Centre Cultural el Casino informarà d'una nova data de realització.

La mostra d'art contemporani del Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona "Elogi del malentès" és una mostra itinerant que es va estrenar a Manresa el 27 d'agost i es pot visitar fins al dia 25 d'octubre.

En aquesta exposició, catorze artistes conviden a reflexionar sobre el conflicte que genera el malentès i l'ocasió de descobrir un nou punt de vista, en aquesta mostra col·lectiva, a cura de l'escriptora i investigadora independent, Joana Hurtado, actual directora de la Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona.

Les obres corresponen a les artistes Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala. Les seves intervencions destapen els malentesos que hi ha darrere de percepcions comunes, ja siguin somnis, amor, sexe, amistat o el descobriment de la diversitat, per citar alguns exemples, i emplacen el visitant a fer-ne la seva pròpia lectura.