L'Espai Plana de l'Om de Manresa acull dijous (18.30 h), la inauguració de Tares, una exposició de ceràmica de l'artista bagenca Anna Benet Prat (Sant Salvador de Guardiola, 1990), impulsada per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAVCC), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Ars Garriga Mir. L'acte tindrà amb la presència de l'artista, la regidora de Cultura, Anna Crespo, i la presidenta de la TAVCC, Anna Roca.

Tares aplega un conjunt de peces que sorgeixen de la reflexió sobre els límits entre l'art i l'artesania i es podrà visitar fins al 30 de maig. És la segona mostra de l'edició 2021 del programa «Contemporanis» de la Taula de les Arts Visuals, dedicat als artistes emergents del territori i que segueix la reflexió iniciada per Octavi Serra en l'exposició Inútil. Què passa quan traiem la utilitat a un objecte utilitari? En què es converteix?.

Anna Benet és Llicenciada en Belles Arts (UB i HfBK Dresden) amb Màster en Disseny i direcció d'art (Elisava) i Màster de Professorat especialitat de dibuix (UB). Actualment estudia el cicle superior de Disseny i elaboració de producte ceràmic a l'Escola d'Arts de Vic i treballa pel seu compte en un taller al Konvent de Cal Rosal. També és docent en un institut i fa classes de ceràmica. Ha treballat principalment amb fotografia, disciplina que compagina des de fa quasi quatre anys amb l'estudi de la ceràmica. Ha participat en mostres col·lectives però Tares és la seva primera individual.