Segueix-nos a les xarxes socials:

El català serà present en el projecte World Record Guiness "One Human" de la mà del cantant Manresà, Juli Barrero.

Gràcies a ser l'idioma oficial d'Andorra

El català serà present en el projecte World Record Guiness "One Human" de la mà del cantant Manresà, Juli Barrero.

El proper divendres 16 de juliol del 2021 es publicarà oficialment la cançó "ONE HUMAN', aspirant als World Record Guinness gràcies a ser el tema traduït i cantat en més idiomes i tenir el nombre més elevat de cantants diferents. Tot i això, no serà fins que el jurat de WRG ho verifiqui que la cançó entrarà al rànquing dels mundialment coneguts World Record Guinness.

Un dels països que hi tindrà presència és Andorra, i el català, gràcies a ser l'idioma oficial del país, també es podrà escoltar en la cançó. A més, estarà interpretada pel músic i compositor manresà Juli Barrero.

El projecte està impulsats pel mateix autor del tema, l'americà Graham Czach, i compta amb 111 cantants de 110 països diferents, i 17 instrumentistes d'11 països diferents. D'aquesta manera, es convertirà en la cançó interpretada en més idiomes diferents, el nombre més elevat d'intèrprets, i cantada des de més països diferents.  

La data de publicació triada coincideix amb el cap de setmana que es celebra el Dia internacional de Nelson Mandela als USA, i es preveu destinar part dels fons recaptats a l'entitat UNICEF. 

Prem per veure més contingut per a tu