‘Hot Wheels Monster Trucks’ Live arribarà al Palau Sant Jordi els propers 5 i 6 de febrer de 2022. D’aquesta manera les promotores Live Nation, Raycom-Legacy Content Company i Mattel, Inc, inicien la seva tornada internacional als esdeveniments en directe. La gira inicia a Glasgow el proper tres de gener en The SSE Hydro i finalitza el 13 de febrer en el Jyske Bank Boxen de Herning, Dinamarca. A Barcelona les sessions programades seran tres: dues el 5 de febrer, a les 12.00 i a les 19.00 i una el 6 del mateix mes a les 12.00.

La venda general d’entrades comença el proper 24 de setembre a les 10.00 en les plataformes habituals. Els usuaris registrats al web de livenation o qui ho faci en els propers dies tindran accés a una prevenda exclusiva a partir del proper 22 de setembre a les 10.00 h. Aquest espectacle comptarà amb nous camions com el Mega Wrex™, que s’eleva fins als 3’66 metres d’alçada, exprimint al màxim els seus 1.800 cavalls, el Bigfoot Midwest Madness (col·laboració entre Hot Wheels i Bigfoot) o, Race Ace™ amb el característic disseny de flames de Hot Wheels.

Tanmateix, la gira oferirà la possibilitat als assistents de veure versions reals dels famosos joguets Monster Tracks de Hot Wheels, incloent els Bone Shaker™, Tiger Shark, V8 Bomber™ i Demo Derby.

Dues hores abans de cada espectacle començarà la Crash Zone Pre-Show Party, un moment en què els fans poden accedir a la pista de competició per veure els Hot Wheels Monster Trucks.

A banda, també es pot accedir a un paquet VIP que inclou un espai amb vistes, productes relacionats i visites guiades als Monster Trucks.