Els actes dels premis Regió7 han estat sempre moments de trobada de la societat civil i política de la Catalunya Central, una nit en què les autoritats es barregen amb el guardonats i amb el públic assistent.

El president Montilla premia Jordi Cruz el 2007. salvador redó

El primer president de la Generalitat que va assistir a l’acte va ser Pasqual Maragall, que ho va fer el 2004. Aquell any la festa es va celebrar al Museu de la Tècnica amb un format més gran i amb més solemnitat, com corresponia a tot un 40è aniversari.

El Kursaal ple el 2019 pel 40è aniversari. mireia arso

Tres anys després ho va fer José Montilla, que va ser la principal autoritat en l’edició del 2007, que es va celebrar a la Plana de l’Om en un clima de confiança que no feia augurar que, pocs mesos després, el país entraria en una de les crisis més profundes i llargues que ha viscut.

El conseller Tresserras amb Isidre Fainé, el 2004. salvador redó

L’acte del 2013 va tenir al capdavant un altre president, però aquest de la Diputació de Barcelona. Efectivament, Salvador Esteve va acompanyar en diari i els guardonats en una nova edició a la Plana.

El president Maragall parla amb alcalde Valls el 2004. salvador redó

Carles Puigdemont ha estat el darrer president que ha assistit a l’acte. Ho va fer el 2016, pocs mesos després d’haver estat elegit.

Pep Guardiola va guanyar un dels guardons el 2009

La relació de consellers que han estat presents a la convocatòria de Regió7 és llarga: Francesc Homs, Felip Puig, Ferran Mascarell, Neus Munté, Josep Bargalló, Meritxell i Budó i Alba Vergés, que com a consellera de Salut va ser a l’edició de l’any passat, molt centrada en el sector sanitari.

Els guanyadors a la Plana el 2012. SALVADOR REDÓ

Els guanyadors amb el president Puigdemont el 2016. mireia arso

Els guanyadors del 1989. jordi serra