La jutgessa i exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena (31 de març), l’exconsellera de la Generalitat, Dolors Bassa (17 de març), la monja Sor Lucía Caram (23 de març) i el catedràtic d’antropologia Manuel Delgado (24 de març) són els convidats d’una altra edició especial que unifica els cicles Pessics de Saviesa i Pessics de Vida, que se celebrarà aquest mes. Totes les xerrades començaran a les 7 de la tarda i es faran al Casino, excepte la de Manuela Carmena, a la sala de la Plana de l’Om.

Sota el títol «Conquerir els cels», una expressió d’herència religiosa que han adoptat moviments socials i ciutadans de caràcter progressista per escenificar la voluntat de canvi d’ordre, de canvi de mentalitat i de canvi social i polític, el cicle d’enguany reflexionarà sobre la relació de la religió i la política, i sobre el significat que aquesta expressió adopta en els diferents àmbits.

La programació arrenca dijous vinent 17 de març (19 h) amb la conferència «La millor política social: Un treball digne», a càrrec de Dolors Bassa, mestra i psicopedagoga, activista sindical i exconsellera de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat.