Segueix-nos a les xarxes socials:

L’escena de la Catalunya central plora la mort de l’actor Joel Grau

L’igualadí, que residia a Manresa, va col·laborar, fa poc més d’una setmana, en la festa d’Imagina’t

L’escena de la Catalunya central plora la mort de l’actor Joel Grau

La mort de l’actor igualadí Joel Grau, veí de Manresa, ha commogut l’escena de la Catalunya Central. Grau, de 47 anys, va ser trobat mort a casa seva, diumenge. Ara fa poc més d’una setmana, l’actor col·laborava amb Imagina’t en la celebració de la festa dels 45 anys de l’entitat manresana.

Companys de professió l’acomiadaven ahir a les xarxes, entre ells, entitats com laFundació Xarxa: «Avui és un dia trist per als qui estimem el teatre. Hem perdut un artista, una persona compromesa amb la cultura, un amic». I Xarxa Igualada: «Estem impactats i tristos per la mort del Joel Grau, creador de la companyia deParranda, amant de les arts escèniques i amic molt estimat».

Missatges de reconeixement i de dol que compartia l’Ajuntament d’Igualada, ja el mateix diumenge, lamentant la pèrdua de l’actor i dramaturg. Dilluns s’hi afegia El Galliner de Manresa: «Una gran pèrdua. Descansa en pau, Joel» i La Mostra d’Igualada: «Enyorarem molt l’humor descarat i sincer del Joel Grau. Pallasso, dramaturg, actor, creador de deParranda i compromès amb el teatre per a tots els públics».

La igualadina Alba Vergés, vicepresidenta del Parlament, també va recordar Grau i va transmetre el seu condol a la família i amics.

L’any 2000, Grau va fundar deParranda, centrada en els espectacles familiars, i el 2013 es va estrenar com a dramaturg amb El Teo va de putes, adreçat al públic adult, amb la creació de la filial laParrandera. El 2017, Grau va impulsar el projecte de microteatre a Manresa Cop d’Ull i el 2018 a Igualada Xiques.

Prem per veure més contingut per a tu