Avui a les 22:30 h arriba a TNT 'Black Sails ', la sèrie de pirates produïda per Michael Bay, que s'ha convertit en l'estrena més reeixida de la història del canal nord-americà Starz i que ja ha anunciat la renovació d'una segona temporada.

El repartiment de 'Black Sails' està format per Toby Stephens (Muere otro día, Space Cowboys), Hannah New (El temps entre costures), Luke Arnold (The Tunnel), Jessica Parker Kennedy (Sensación de vivir: la nueva generación), Zach McGowan (Shameless, Terminator Salvation) i Tom Hopper (Merlín), entre d'altres.

En 1715 l'Edat d'Or de la Pirateria al Carib està en el seu moment àlgid. L'antiga colònia britànica de l'illa de Nova Providència és ara un territori sense llei, controlat pels pirates més famosos de la història. El més temut d'ells és el capità Flint.

L'armada britànica torna a solcar les aigües caribenyes i s'ha convertit en una amenaça per al capità Flint i la seva tripulació. Una motivació profunda, complicada, fins i tot romàntica motiva al capità a aliar-se amb Eleanor Guthrie, filla del contrabandista que controla les transaccions que els pirates fan per treure profit dels botins aconseguits. Flint i Guthrie forgen un pla per fer-se amb un tresor que els farà immensament rics.

Però en la seva recerca hi hauran altres oponents: capitans rivals, gelosos del poder de Flint; el pare d'Eleanor, els interessos respecte a l'illa xoquen amb els de la seva filla; i el jove pirata John Silver, reclutat per Flint i la obstinació suposarà tota una font de problemes per al capità.