La Demarcació Catalunya Central-Col·legi de Periodistes arrenca dimecres que ve, 26 d'abril, una nova edició del cicle de converses en directe Pessics de Vida.

Empar Moliner, col·laboradora habitual de ràdio, televisió i premsa escrita, serà la primera convidada del cicle. Acaba de publicar De què fuges? Qui et persegueix?, el llibre més personal i íntim de tots els que ha escrit i que tracta del canvi vital que li ha representant el fet de córrer. Moliner conversarà amb Montserrat Xixons, periodista, dimecres que ve.

La segona protagonista del cicle serà la coreògrafa Coco Comin, que es defineix com una artista amb cames de ballarina i tarannà d'empresària. Des de fa 45 anys combina la docència, la coreografia i la producció de teatre musical. Va crear la seva pròpia escola als 19 anys i al llarg d'aquest temps ha ensenyat a ballar prop de 40.000 alumnes. Serà entrevistada per Mar Poyato, periodista de RAC1, el 31 de maig.

Tancarà el cicle d'aquest trimestre el filòsof i sacerdot polo-nès Krzysztof Charamsa, que va ser expulsat del Vaticà el mes d'octubre de l'any 2015 després de fer pública la seva homosexualitat. Ha escrit el llibre La primera pedra, en el qual denuncia l'homofòbia dins de l'Església catòlica. Charamsa parlarà amb Francesc Serrat, periodista de Ràdio Manresa, el 14 de juny.

Totes les entrevistes comencen a les 8 del vespre i se celebren a la sala d'actes del Casino. L'entrada és lliure.