Cristina Ramírez Belmonte, la manresana de 34 anys que dimarts es va quedar a les portes d'entrar a la casa de Gran Hermano 18 (enguany rebatejat amb el nom de GH Revolution) té una segona oportunitat per participar al popular reality de Tele5. Aquesta nit, dues persones seran escollides per participar al programa i se sumaran als 18 que ja van ser triats dimarts a la nit. En aquest cas és l'audiència, a través de la web del programa, que poden emetre els vots a favor del concursant que vulguin de forma gratuïta.

Cristina Ramírez Belmonte té 34 anys, va néixer a Manresa, que va viure gran part de la seva joventut a Sant Fruitós i actualment resideix a Eivissa, on fa de dependenta en una botiga d'un hotel. La candidata a entrar a GH Revolution té dos germans: Daniel, de 25 anys, i Iker, de 10 anys.

Una altra bagenca que optava a entrara a la casa de Guadalix de la Sierra i que en aquest cas va tenir més sort és Mina Navarro Tomás, de 35 anys i amb certes coincidències amb Ramírez, ja que va néixer i es va criar a Sant Fruitós i ara també viu a l'illa d'Eivissa. Navarro va ser, dimarts, una de les 18 persones escollides (entre un centenar d'aspirants) a participar al reality. Una colla d'amics i familiars de Navarro va explicar a aquest diari que la jove amb arrels a Sant Fruitós ha decidit intentar entrar a la casa de Guadalix «perquè és un programa que ella sempre ha seguit i vol viure l'experiència des de dins, per posar-se a prova ella mateixa». Navarro és administrativa en un hotel d'Eivissa i té dos germans bessons més joves que ella.