La model sènior manresana, amb importants títols internacionals de bellesa, Isabella Herrero, és una de les concursants de Me quedo contigo, el nou programa que Telecinco va estrenar ahir a la nit. Herrero no estarà sola, sinó que hi participa amb la seva filla, Tània Rodríguez. I és que l'eix del programa és que les mares han de buscar parelles a les filles, tot opinant i donant consells sobre els aspirants masculins.

En total hi ha 20 mares i filles, i al plató apareixeran nois, aspirants a convertir-se en parella d'una de les concursants. Els joves no només han de convèncer les noies que podrien ser la parella perfecta, sinó també a les mares, que amb un botó vermell podran descartar els aspirants que no els facin el pes.

«És un programa divertit, i en el mateix plató hi haurà un espai perquè les filles i els nois puguin tenir una cita i veure si congenien», explica Herrero a aquest diari. El programa és conduït pel veterà presentador Jesús Vázquez, i els responsables de l'espai televisiu han dit que és un show en què hi ha moltes emocions i dosis d'humor. La filla d'Herrero, Tània Rodríguez, ja havia participat anteriorment al programa Mujeres y hombres, y viceversa, del mateix canal televisiu. Va ser proclamada Miss Bages el 2010 i ha seguit els passos de la seva mare en el certàmens de bellesa.

Al concurs, el solter aspirant, al final de la seva presentació, escull dues mares d'entre totes aquelles que no tinguin el seu faristol en vermell. Després d'haver efectuat l'elecció, tindrà la possibilitat de conèixer les seves filles i decidir amb quina d'elles vol mantenir una cita.

Me quedo contigo és l'adaptació espanyola del format Take me out i arriba a Telecinco avalat pel seu èxit fora de l'estat espanyol: ha estat produït en més de 30 països, entre els quals es troben el Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia i Països Baixos.

El fet que les mares tinguin en tot moment el control del que succeeix al plató amb els candidats i decideixin si són idonis o no per les seves filles constitueix la gran novetat de la versió espanyola. Herrero afirma que està contenta de participar en el programa televisiu juntament amb la seva filla, Tània Rodríguez.