Divendres passat 1 de juliol es va estrenar la segona part de la quarta temporada de Stranger Things. La reeixida sèrie de Netflix ha estat tendència en xarxes socials durant tot el cap de setmana, i és que els fans no s'han resistit a comentar què els ha semblat aquesta nova entrega.

Una de les coses que ha cridat l'atenció dels usuaris és la presència d'un personatge nadalenc típic de Catalunya: el Tió de Nadal o cagatió que porta regals als nens la nit del 24 de desembre.

Concretament, el tronc amb cara apareix al capítol 5 de la segona temporada de la sèrie col·locat al costat d'una fila d'objectes decoratius en una prestatgeria de la casa de Terry Ives (la mare d'Eleven).

Aquest fet ha sorprès molts usuaris, que es pregunten quin és el motiu de l'aparició d'aquesta figura tradicional catalana, i quina és la seva simbologia en la sèrie. Uns altres han reaccionat al fragment on apareix el popular objecte mitjançant l'humor: “Que un tronc cagui regals és una ‘Strange Thing' de campionat”.