Home Meal, empresa titular de Nostrum, ha notificat al Mercat Alternatiu Borsàtil (MAB) que ha iniciat les obres d'ampliació de la seu que la cadena de menjar té a Sant Vicenç de Castellet. La companyia invertirà 4 milions d'euros amb l'objectiu de triplicar la producció. Així, preveu passar a elaborar 150.000 plats diaris. Mentre duren les obres, l'empresa ha llogat un edifici a Sant Cugat del Vallès per poder-hi traslladar les seves oficines.

El novembre passat, Home Meal va aconseguir captar 6,4 milions d'euros dels inversors en la seva ampliació de capital iniciada a final d'octubre, superant els 5 milions d'euros que la companyia havia estimat inicialment. La companyia, nascuda l'any 1998, dóna feina a prop de 500 persones, de les quals 300 a la xarxa de botigues, la gran majoria franquiciades. Produeix i distribueix a través de les seves 110 botigues Nostrum una mitjana de 40.000 plats al dia. Nostrum té 500.000 membres al seu Fan's Club. El mes d'octubre passat, Home Meal va fer públiques les seves previsions d'acabar l'exercici 2014 amb unes vendes de 20 milions d'euros, el que suposaria triplicar les de l'exercici 2012, que es va tancar amb 7,2 milions d'euros de facturació.