L'automobilística Seat ha convidat emprenedors i start-ups, dissenyadors, estudiants i investigadors de tot el món a proposar solucions creatives per ajudar la companyia a avançar en la transformació de la fàbrica de Martorell cap a la indústria 4.0.

Aquesta invitació s'ha materialitzat a través d'un programa d'innovació que acaba de llançar Seat per captar talent, segons un comunicat de la companyia.

L'automobilística celebrarà el 26 d'octubre un esdeveniment a la planta de Martorell obert a professionals de l'àmbit de la innovació i la tecnologia, que podran conèixer de primera mà quins són els reptes que es proposa la companyia i als quals se'ls convida a donar resposta.

Entre altres reptes, la marca vol incorporar fórmules creatives per revisar l'harmonia de color entre les diferents peces dels vehicles o detectar possibles defectes en les superfícies llises, processos que ara es realitzen de manera manual.

Martorell és la primera fàbrica de cotxes de l'estat, en termes de producció, i té reconeixements com Lean & Green Management Award, que l'avala com la més eficient en la indústria de l'automoció europea, entre altres mencions, segons fonts de la compa-nyia.