L'empresa biotecnològica Oryzon Genomics, que dimarts va anunciar que traslladava el seu domicili social de Barcelona a Madrid, va pujar el 12,85% a la sessió d'ahir, i les seves accions van tancar a 2,02 euros.

En una jornada en la qual el principal indicador de la Borsa espanyola, l'Íbex 35, va caure el 2,85% i va perdre els 10.000 punts i en la qual l'Índex General de la Borsa de Madrid va retrocedir el 3,03%, els títols de la companyia Oryzon són els que van pujar més dins dels disset que van tancar la sessió en verd.

Les accions de l'empresa biotecnològica van arribar a revalorar-se més del 20% en alguns moments de la sessió i, després de pujar al final d'aquesta el 12,85%, la seva capitalització borsària s'eleva a 69 milions d'euros, davant dels 61,15 milions que tenia al tancament de dimarts.

Després de la jornada d'ahir, les accions d'Oryzon, que acumulaven des de començament del 2017 unes pèrdues superiors al 56%, entren en un terreny positiu i es revaloren l'any el 7,82%.

La companyia biotecnològica va anunciar dimarts en un fet rellevant a la CNMV que traslladava el seu domicili social de Cornellà de Llobregat a Madrid per «optimitzar les seves operacions i la relació amb els seus inversors».