17 de maig de 2018
17.05.2018
40 Años
40 Años

Grans xefs catalans participen en un vídeo sobre productes del país

#CatalanFood, que es promourà arreu, mostra tretze cuiners que sumen 26 estrelles Michelin

16.05.2018 | 23:46

n Els xefs catalans més reconeguts, entre els quals el manresà Jordi Cruz, han participat en un vídeo que es projectarà arreu per mostrar el potencial dels productes del país. En total hi apareixen tretze cuiners que sumen 26 estrelles Michelin, entre ells Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Carles Gaig i Paco Pérez.

El vídeo porta l'etiqueta #CatalanFood i ha estat produït pel departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, a través de Prodeca, que projectarà les imatges d'aquesta gravació en els seus actes internacionals. Cada un dels cuiners s'ha associat a un producte agroalimentari català, del qual parlen en vídeos individuals d'un minut cadascun i en una versió conjunta de 5 minuts que resumeix les excel·lències d'alguns dels productes més exportats i valorats de Catalunya.

#CatalanFood s'inclou com una de les propostes del Pla de Gastronomia de Catalunya en l'àmbit d'internacionalització i que persegueix millorar qualitativament la presència de productes agroalimentaris a l'estranger i es projectarà a fires internacionals, missions comercials i altres ocasions d'internacionalització del sector. El departament assenyala que el vídeo servirà per visualitzar el rebost de Catalunya, on excel·leixen categories de productes segons un paisatge i unes condicions meteorològiques molt diverses, i també per mostrar com el potencial productiu i industrial nodreix una gastronomia d'una gran potencialitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema