La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va assegurar ahir que el centre de Formació Professional de l'Automoció de Martorell oferirà els seus primers cursos a partir del setembre del 2019. «L'hem desaturat», va anunciar en una entrevista a Catalunya Ràdio, després de la reunió que dimecres van mantenir els departaments d'Empresa, Ensenyament i Presidència amb representants del Clúster de l'Automòbil i l'Ajuntament de Martorell. Aquests agents constituiran el consorci per gestionar el centre de FP, que va ser inaugurat fa tres anys però que no tenia activitat per «discrepàncies» que ara s'han resolt, va dir Chacón.

Un sol operador gestionarà la formació al centre i el concurs per trobar-lo començarà en breu, va dir la consellera. El centre formatiu tindrà capacitat per a 14.000 estudiants, tal com va apuntar la titular d'Empresa i Coneixement.

D'altra banda, Chacón va negar que Amazon hagi rebut ajudes, després que l'associació de petits comerciants Comertia es preguntés si n'havia rebut per instal·lar el centre logístic del Prat de Llobregat. La consellera va recordar que Amazon ha anunciat altres inversions a Catalunya. En aquest marc, va assegurar que actualment s'estan gestionant prop de 400 projectes d'inversió estrangera a Catalunya.