La Sareb aportarà 1.769 actius immobiliaris valorats en 149,2 milions d'euros a la seva SOCIMI Témpore Properties, que farà una ampliació de capital no dinerària que se sotmetrà a consideració a la junta extraordinària d'accionistes del 3 de desembre.

L'ampliació es farà mitjançant l'emissió i posada en circulació de 12.424.454 noves accions ordinàries d'un euro de valor nominal cadascuna i una prima d'emissió d'11,01 euros per acció. Per tant, el tipus d'emissió de les accions es fixa en 12,01 euros per acció, segons la proposta d'acord comunicada per Témpore, que té amb una cartera de 1.408 habitatges a Catalunya, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Andalusia, Aragó i Castella-la Manxa. L'esmentada aportació no dinerària dels immobles s'ha valorat en 149,2 milions, que coincideix amb la suma del valor nominal i la prima d'emissió de les noves accions emeses. Els immobles són, fonamentalment, a València, Múrcia, la Rioja i Valladolid, tot i que també hi ha actius a Tarragona, Màlaga, Menorca, Múrcia, Oviedo, Sevilla, Alacant i Madrid. La cartera comprèn 850 habitatges i els garatges i trasters, i està valorada en 149,2 milions, sobre la base de l'estudi de la consultora CBRE. La SOCIMI, que va debutar en borsa a principi d'abril, ja va avançar que estudiava la compra de més pisos propietat de la Sareb per incrementar la seva mida.

L'objectiu de la societat era passar dels 175,4 milions d'euros amb què va néixer a uns 500 milions d'euros en 3 anys, cosa que li donaria un volum suficient per atraure més inversors i obriria la porta a cotitzar al mercat continu.