Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, ha inaugurat avui la seva nova oficina Avant a Manresa (Bages), fruit de l'acord estratègic amb Mútua General de Catalunya, signat el desembre de 2017.

Aquesta nova oficina, al Passeig Pere III 66, està situada a les instal·lacions de Mútua General de Catalunya, donada la condició de mutualista de Caixa d'Enginyers, ja que la Mútua cobreix l'assegurança de salut del col·lectiu professional, la qual cosa permet l'ús dels "Espais Mútua".

L'acte ha comptat amb la presència de Valentí Junyent, alcalde de l'Ajuntament de Manresa, Joan Cavallé, Director General de Caixa d'Enginyers, i Daniel Redondo, Director General de Mútua General de Catalunya, així com amb la presència de diverses personalitats del món empresarial, acadèmic i social de la zona.

Aquesta obertura dóna resposta al creixement de la demanda de servei que registra Caixa d'Enginyers a la zona, però també a la voluntat de prestar un tracte personalitzat i de valor potenciant la multicanalitat del servei als socis gràcies a l'alta digitalització operacional bancària. Aquest nou format permet, a més, evitar els costos de les oficines bancàries tradicionals i dóna impuls a la digitalització del servei sense desestimar la necessària prestació de serveis de valor per part de professionals en relació directa amb els socis.

Durant la inauguració Joan Cavallé, Director General de Caixa d'Enginyers, ha destacat que "amb l'objectiu d'oferir sempre un servei de proximitat i de qualitat, fa un any es va arribar a aquest acord amb Mútua General de Catalunya. Les oficines ?AVANT' són centres d'atenció i assessorament personalitzat, a càrrec d'un equip professional de l'Entitat específicament qualificat per dur a terme un assessorament sobre inversions, finançament o cobertura de riscos i assegurances".

Per part seva, Daniel Redondo, Director General de la Mútua General de Catalunya, ha assenyalat la conveniència de "tenir companys de viatge que comparteixin els mateixos valors i maneres de fer que nosaltres, amb acords que es basen en la qualitat, en l'esforç i en el bon servei, per compartir un camí en el que tots guanyin: els socis, els mutualistes i la ciutadania en general".

Amb aquesta inauguració, Caixa d'Enginyers continua apostant per oferir el millor servei als seus socis i ja són quatre les oficines Avant que ha obert a les instal·lacions de la Mútua.