Més de setanta persones, representants d'una quarantena de comerços manresans, van assistir dijous a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino a la presentació de la plataforma Ofer.cat, que va ser a càrrec del regidor de Comerç de l'Ajuntament de Manresa, Jaume Arnau, i del director comercial d'Ofer.cat, Roman Giron.

La plataforma Ofer.cat, que es va presentar el 16 de novembre passat, és una eina pensada per adaptar els negocis actuals de la ciutat de Manresa a la venda on-line. A través d'aquesta plataforma es poden crear ofertes dels productes o serveis i compartir-los automàticament amb les xarxes socials (Facebook, Twitter, Printerest o Instagram, etc.) i aplicacions de missatgeria (WhatsApp o Sms) en tan sols 3 minuts i a través del mòbil, l'ordinador o la tauleta, segons asseguren els seus promotors.

En la trobada de dijous, Arnau i Giron van explicar els avantatges de formar part d'Ofer.cat i van puntualitzar que els establiments interessats a adherir-s'hi han d'estar afiliats a la Unió de Comerciants del Bages (UBIC) o a alguna de les associacions de comerciants de la ciutat.

Amb la voluntat de donar a conèixer aquesta plataforma, una treballadora municipal serà la dinamitzadora que ajudarà a resoldre dubtes i problemes als comerciants interessats. La treballadora es trobarà físicament a l'oficina del Mercat de Puigmercadal (Muralla del Carme, 5). Aquelles persones que estiguin interessades en aquests serveis poden posar-se en contacte trucant al telèfon 93 872 20 66.