25 de abril de 2019
25.04.2019

La fàbrica de l'Anònima de Manresa acull avui la segona edició de la Fira de l'Ocupació del Bages

Una trentena d'empreses seran al certamen amb l'objectiu de trobar perfils per a llocs de treball vacants

25.04.2019 | 00:02

La fàbrica de l'Anònima de Manresa acull avui la segona edició de la Fira de l'Ocupació del Bages, que se celebrarà de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 a 5 de la tarda. Durant la fira, que l'organitzen la Cambra de Manresa i l'Ajuntament de Manresa, els assistents tindran al seu abast els responsables de recursos humans d'una trentena d'empreses del territori i també podran participar en diferents activitats que els ajudaran en el procés de recerca de feina.

La fira tindrà un punt d'informació, on s'explicarà com funcionen els serveis locals d'ocupació i el sistema de garantia juvenil per a joves, i un punt de revisions exprés de currículums.

A més, hi haurà una zona de tallers on al llarg de tot el dia hi tindran lloc les activitats complementàries que seran gratuïtes per a tots els participants. La jornada començarà amb una dinàmica de grup sobre l'entrevista grupal. També hi haurà una activitat per practicar l'entrevista personal i es farà una activitat per ajudar les persones que busquen feina a identificar les seves competències. Per a les empreses, s'ha programat una ponència que porta per títol «No contractis... Enamora el talent!».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit