06 de juliol de 2019
06.07.2019
Regió7

Premi internacional per a la fàbrica de Seat per la seva transformació productiva

La planta destaca en l'adaptació de nous processos per afrontar el futur

05.07.2019 | 23:31
Vista aèria de la planta de Seat a Martorell

La fàbrica de Seat de Martorell ha rebut el premi Transformació de la producció que atorga la revista alemanya Automobil Produktion i la consultora Roland Berger, que reconeix les plantes de producció automobilístiques que destaquen especialment en l'adaptació de nous processos per afrontar els reptes del futur.

El premi, que celebra la segona edició, vol posar en valor solucions per optimitzar la producció automobilística, combinant necessitats actuals com la flexibilitat, l0eficiència i la qualitat, va informar l'automobilística ahir en un comunicat.

El certamen valora sis factors: elasticitat en la producció, sostenibilitat econòmica, sostenibilitat ecològica, digitalització, col·laboració i assegurament de les competències.

El director de la fàbrica de Martorell, Rainer Fessel, va assenyalar que la indústria de l'automoció camina cap al futur en un entorn d'alt nivell d'automatització, de màquines intel·ligents i de dispositius interconnectats, i que a la fàbrica han començat a fer passos ferms en aquesta direcció.

«El premi és un gran reconeixement a tots els equips de la fàbrica que creuen en aquesta transformació i la fan possible amb la seva feina diària», va sostenir en recollir el premi en una cerimònia a Munic.

La planta de Seat a Martorell és la primera planta automobilística a Espanya en termes de producció, amb un volum de fabricació de 474.300 vehicles el 2018, i la fàbrica disposa de més de 2.000 robots.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit