En el marc del seu pla d'expansió empresarial, Condis va inaugurar ahir un nou establiment a Manresa amb una superfície de vendes de 290 m2 i amb 5 treballadors a la plantilla. El nou punt de venda de la cadena està situat a la Carretera de Cardona número 75.

El nou establiment disposa de seccions com drogueria i perfumeria, congelats, fruiteria, forn de pa i expositors de carnisseria i xarcuteria, entre d'altres. El seu horari comercial és ininterromput de dilluns a diumenge, de 9 del matí a 11 de la nit.

Amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Bages, on ja disposa de 8 centres i 3.416 m2. En total, el grup té 528 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 208.183 m2.Líders a Catalunya

Condis, amb més de 50 anys d'història, és una de les empreses líders del sector de l'alimentació a Catalunya, amb un àmbit d'actuació que s'estén a la Comunitat de Madrid i la Zona Centre.

La seva xarxa comercial agrupa més de 580 establiments i punts de venda, que ofereixen un servei de qualitat i proximitat i sumen una superfície de venda superior als 230.000 m2, que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en què Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.