24 de octubre de 2019
24.10.2019

Consum ocupa 34 persones en un nou supermercat que obre portes avui a Manresa

L'establiment de la cadena és ubicat al número 111 del carrer del Bruc

23.10.2019 | 23:57
Vista exterior del nou supermercat, que la cadena avança que és «ecoeficient»

Consum obre avui, al número 111 del carrer del Bruc (i amb entrada també pel Saclosa), un nou supermercat «ecoeficient» a Manresa, que ha suposat la creació de 34 llocs de treball, coberts, la majoria, per persones de Manresa, segons fonts de Consum.

El supermercat té una superfície de 1.090 m2 i «consumeix el 40% menys d'energia que un supermercat convencional», segons Consum. La cadena arriba amb aquest súper als 195 establiments a Catalunya, entre botigues pròpies i franquícies Charter.

El nou Consum de Manresa té un horari d'atenció al públic de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. Disposa de seccions de peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb les marques pròpies Kyrey, Consum Eco, Vitality i Consum Kids. També ofereix el servei de compra a domicili.

El nou establiment de la firma valenciana, en el qual s'han invertit uns dos milions d'euros, ocupa l'antic magatzem, que ja estava en desús, de l'empresa Valls Germans, tal com ja va avançar Regió7 el mes de març passat.

Segons Consum, els nous supermercats de la cooperativa disposen d'una tecnologia «pionera» en les instal·lacions frigorífiques, ja que utilitzen CO2, un refrigerant natural per a la generació de fred, que redueix les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle. Actualment, vora un centenar de supermercats Consum ja disposen d'aquestes instal·lacions, segons expliquen fonts de la cadena de distribució valenciana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit