Segueix-nos a les xarxes socials:

L'euríbor, referència per a les hipoteques, tanca el mes d'octubre situat al -0,304%

L'euríbor, l'índex en el qual es troben referenciades les hipoteques espanyoles, va tancar el mes d'octubre al -0,304% davant del -0,339% del mes anterior. En taxa diària, l'índex va tancar al -0,273%, la tercera xifra més baixa de la sèrie.

Les hipoteques de 120.000 euros a 20 anys amb un diferencial d'euríbor +1% que s'hagin de revisar experimentaran una rebaixa d'uns 109,44 euros en la quota anual respecte del mateix període de l'any passat, o el que és el mateix, 9,12 euros al mes.

L'entorn no va canviar i la progressiva desacceleració econòmica podria precipitar noves mesures expansives pel Banc Central Europeu, si bé acaba de reactivar el programa de compra d'actius i de rebaixar la taxa de dipòsit fins al -0,5%.

Préstecs més baixos

Els clients amb hipoteques de tipus variable continuen sent els beneficiaris més grans en aquest context. A més a més, la firma d'hipoteques va caure al mínim dels últims tres anys, la qual cosa suposa un abaratiment en el preu dels préstecs per part de les entitats bancàries.

Prem per veure més contingut per a tu