L’empresa de distribució de productes d’alimentació Friman ha adquirit nous vehicles híbrids per incorporar a la seva flota. Amb aquesta aposta, la companyia bagenca preveu contribuir a una mobilitat més sostenible i respectar el medi ambient. D’aquesta manera, segons reporta l’empresa, potencia la modernització del seu parc mòbil.

La companyia de distribució de productes d’alimentació per al sector de la restauració calcula que així aconseguirà un estalvi del 40% de les emissions de CO2 amb els nous vehicles.

L’empresa afirma que l’adquisició dels vehicles híbrids continuarà fins a completar tota la flota amb l’objectiu que els cotxes i camions de la companyia siguin més eficients. Una fita que faria possible, només amb els vehicles comercials, evitar l’emissió de 36.000 quilos de CO2 anualment. L’empresa va començar aquest procés fa dos anys amb la incorporació dels primers quatre camions híbrids.

Els nous vehicles estan equipats amb la darrera motorització híbrida de Toyota, que gestiona la potència i selecciona la propulsió en cada moment i, en àmbits urbans, tenen un funcionament 100% elèctric.