L'alcalde de Gironella i consultor, David Font, és el nou fitxatge de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB). Font s'incorpora com a tècnic, i compaginarà la tasca a la patronal amb la de l'Ajuntament de Gironella.

L'objectiu és que doni un impuls als projectes que l'entitat té entre mans, com el del Pla de Reactivació i, en general, que aporti els seus coneixements i experiència adquirida tant en el sector públic com en el privat.

L'ACEB destaca que la seva figura compta amb un gran consens entre la junta directiva i els socis, i ressalta que Font és un perfil transversal capaç d'arribar a acords amb les diferents sensibilitats de l'espectre ideològic. En aquest sentit, la patronal assegura que no es tracta d'un moviment polític.

David Font va ser candidat en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya pel PDeCAT, i és membre de la direcció executiva de la formació. En la seva trajectòria política, a part de batlle de Gironella, ha estat president del Consell Comarcal i director de l'Agència Catalana de Turisme. Des de fa poques setmanes també és vicepresident, com l'alcalde de Berga, del Consell de Governs Locals.