Segueix-nos a les xarxes socials:

El comitè de Denso anuncia aturades per discrepàncies en la paga de beneficis

Els treballadors de la planta santfruitosenca de Denso han acordat en assemblea fer aturades de dues hores en els tres torns els dies 25 i 27 de maig i l’1 de juny per discrepàncies amb l’empresa pel que fa a la paga de beneficis, uns diferències que s’arrosseguen de fa anys.

Les aturades ja han estat sol·licitades i registrades, i també s’ha demanat una conciliació amb l’empresa per al dia 24 de maig, que esperen que «serveixi per arribar a un acord», afirma Leo Clares, secretari general d’Indústria d’UGT Catalunya Central.

Els treballadors «no veuen clars els paràmetres que aplica l’empresa per a la paga de beneficis i ja fa temps que s’arrosseguen les discrepàncies, i consideren que hi ha una manca de transparència», afegeix Clares.

Es farà una aturada de 2 hores en cada torn, d’11 a 13 h, de 18 a 20 hi de 23 a1 h.

Dels quatre sindicats que integren el comitè d’empresa de Denso, UGT, USOC, CGT i CCOO, només aquest darrer, que és el majoritari, no s’ha adherit a la convocatòria d’aturades.

Denso Barcelona, que té una plantilla de més de 1.000 treballadors, està dedicada a productes electrònics per als principals productors de cotxes europeus i està establerta a Sant Fruitós des del 1989.

Prem per veure més contingut per a tu