Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Escola Agrària de Manresa participa al Congrés Català de Producció Agrària

El centre va debatre sobre la situació del sector agroecològic per definir la seva estratègia de futur

L’Escola Agrària de Manresa ha participat al Congrés Català de Producció Agrària Ecològica celebrat a Vic, com una de les entitats de referència a Catalunya en agroecologia.

L’Escola va participar a les sessions de reflexió i discussió sectorials en les quals es va fer un diagnòstic de la situació actual del sector agroecològic i es van plantejar propostes per al seu desenvolupament a Catalunya. Aquestes propostes seran clau per dissenyar el futur del sector, que quedarà plasmat al Pla d’acció per al desenvolupament de la producció ecològica per al període 2023-2027 que s’està elaborant des del Departament d’Alimentació, Acció Climàtica i Agenda Rural.

El centre manresà va presentar a més al congrés un pòster explicant les activitats que porta a terme, entre les quals destaca la impartició del cicle formatiu de grau mitjà en Producció agroecològica i el nou cicle formatiu de grau superior en Paisatgisme i medi rural, perfil professional d’agroecologia i acció climàtica, que s’iniciarà el proper curs.

L’Escola Agrària de Manresa va ser pionera els anys 80 en impulsar la formació i la professionalització del sector agroecològic, i continua «formant gestors d’empreses i explotacions agràries que puguin produir conscients de l’emergència climàtica però sense renunciar a la viabilitat del sector», segons expliquen fonts del centre.

Prem per veure més contingut per a tu