Segueix-nos a les xarxes socials:

Vols treballar aquest estiu? Aquestes empreses de la Catalunya central busquen personal

Troba l'oportunitat laboral que estàs buscant entre les vacants que destaquem en aquest article

Vols treballar aquest estiu? Aquestes empreses de la Catalunya central busquen personalSHUTTERSTOCK

Trobar feina per a tu, és la nostra meta i per aconseguir-ho destaquem en aquest article diferents ofertes de treball a la Catalunya central. Totes aquestes empreses necessiten personal i tu pots ser la persona escollida.

OFERTES DE TREBALL A LA CATALUNYA CENTRAL

ELECTROMECÀNIC/A 

Per a importants empreses ubicades al Bages sol·liciten electromecànic/a per realitzar les funcions de manteniment correctiu i preventiu d'instal·lacions, reparació d'avaries, tant mecàniques com elèctriques, muntatge i desmuntatge d'equips i canvi de peces. Inscripcions i més informació a l'oferta d'electromecànic/a a Manresa.

ENGINYER/A INSTAL·LACIONS FOTOVOLTAIQUES 

Per a empresa del sector de la il·luminació ubicada a Vallbona D'Anoia, estem buscant enginyer/a d'instal·lacions fotovoltaiques. Cal estar col·legiat per poder legalitzar i fer permisos d'instal·lacions, tenir titulació d'enginyera i estudis fotovoltaics. Inscripcions i més informació a l'oferta d'ENGINYER/A INSTAL·LACIONS FOTOVOLTAIQUES a Igualada.

MOÇÓ/A AMB CARRETÓ

Empresa distribuïdora de material esportiu ubicada a Martorell necessita un carretiller per a la recepció/control d'entrades i ubicació de mercaderia, picking i preparació de comandes, expedició/control de sortides i enviament de paqueteria. Per inscriure's i més informació a l'oferta de Mosso/a amb Carretó a Martorell.

XÒFER TRÀILER

Client del sector de l'automoció ubicat a Martorell sol·licita un xofer per a conducció de tràiler de 24 Tn i ús de carretó elevador. Inscripcions i més informació a l'oferta d'  empleo de XÒFER/ESA TRAILER a Martorell.

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ SECTOR QUÍMIC 

Si tens disponibilitat horària per fer torns rotatius (matí, tarda i nit), una empresa del sector de begudes, necessita incorporar operaris per a la preparació del material i màquina, supervisió de la qualitat del producte, verificació del producte acabat, resolució de possibles defectes, treballs en cadena de producció. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Operari/ària de producció sector químic a Cardona.

CAP DE MAGATZEMS

Empresa de consolidada trajectòria al sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement a l'àmbit nacional, requereix incorporar un/a Cap de Magatzems, la missió del qual serà la de gestionar i coordinar els magatzems de matèria primera i crossdocking per assegurar el subministrament d'acord amb els estàndards marcats per l'empresa. Inscripcions i més informació a l'oferta de Cap de Magatzems a Sant Fruitós de Bages.

RESPONSABLE DEPARTAMENT FISCAL 

Per a important i consolidada consultoria jurídica i empresarial del Bages, seleccionem un/a Responsable de Departament Fiscal. És necessari disposar de Grau en ADE, Economia o similars, així com coneixements actualitzats de la Llei General Tributària i del Pla General Contable. Inscripcions i més informació a l'oferta de Responsable Departament Fiscal a Manresa.

ENCARREGAT GRANJA PORCÍ

Per a important i històrica empresa agroalimentària, propietaria de diverses explotacions porcins, seleccionem un/a 1er o 2on Encarregat per gestionar una granja integrada de 1000 mars (amb deslletament) del Bages. Les tasques i funcions del lloc de treball són: Gestió de l'equip humà a càrrec (4 treballadors), control d'estoc de matèries primeres, vetllar pel bon ús i el correcte manteniment de les instal·lacions, control de l'entrada i sortida d'animals, detectar i informar de necessitats i millores d'optimització de la producció. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Encarregat granja porcí (Bages) a Artés.

TRADE MÀRQUETING

Empresa de consolidada trajectòria al sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement a nivell nacional, requereix incorporar un/a responsable de Trade Màrqueting, la missió del qual serà la d'establir i promocionar les accions de rotació, assortiment i comunicació al punt de venda per tal de millorar l'experiència del comprador i incentivar les vendes. Inscripcions i més informació a l'oferta de Trade Marketing a Balsareny.

TÈCNIC/A SUPERIOR PRL

Empresa de Servei de Prevenció Aliè de Riscos Laborals amb més de 25 anys d'experiència, selecciona 1 Tècnic/a Superior en Prevenció de Riscos Laborals per a la zona de l'Anoia, i una altra per la zona del Bages, el/la qual seguint les directrius del Responsable de la Delegació, haurà de realitzar les següents tasques i funcions: realització d'estudis tècnics i mesures higièniques, realització d'avaluacions de riscos, plans preventius, planificació preventiva, Impartir formació. Inscripcions i més informació a l'oferta de Tècnic/a superior PRL a Igualada.

SOLDADORS/ES

Tens experiència amb la soldadura i vols incorporar-te a una important empresa del sector del metall? Busquem persones amb experiència amb la soldadura, concretament d'elèctrode i fil continu, per incorporar-se de manera immediata a una important empresa del sector industrial situada a Martorell. Inscripcions i més informació a l'oferta de SOLDADORS/AS- MARTORELL.

FORNER/A COCCIÓ AMB PALA 

Disposes d'experiència prèvia en un obrador i has fet cocció amb pala? Necessitem incorporar un forner/a amb experiència en cocció amb pala per a important empresa ubicada a Manresa. Contracte temporal amb possibilitat d'incorporació a plantilla. Inscripcions i més informació a l'oferta de Forner/a cocció amb pala a Manresa.

EXPENEDOR/A DE BENZINA 

Necessitem incorporar un/a expenedor/a de benzinera per a una empresa ubicada a Sallent per a incorporació immediata amb contracte inicial amb treball temporal amb possibilitat d'incorporació a empresa. Inscripcions i més informació a l'oferta d'expenedor/a de benzinera a Sallent.

RESPONSABLE LOGÍSTICA/MAGATZEM-ESPARREGUERA

CRIT Martorell selecciona per a important empresa ubicada a Esparreguera, un/a Responsable de logística/magatzem que tindrà a càrrec un grup de 4 persones (mossos/repartidors) amb contracte de substitució llarg. Inscripcions i més informació a l'oferta de Responsable logística/magatzem-Esparreguera.

Prem per veure més contingut per a tu