19 de març de 2019
19.03.2019

700 estudiants competeixen a la UPC Manresa a les Proves Cangur de matemàtiques

Pertanyen a 21 instituts de la Catalunya Central

19.03.2019 | 14:00
Imatge de la Copa Cangur de Matemàtiques

Un total de 690 estudiants de 21 instituts de la Catalunya Central competeixen dijous, 21 de març, a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en les Proves Cangur de Catalunya.

La UPC Manresa torna a ser la seu a la Catalunya Central de les Proves Cangur de Catalunya. Una activitat matemàtica impulsada per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières per estimular i motivar l'alumnat de matemàtiques i que a Catalunya organitza des de 1996 la Societat Catalana de Matemàtiques.

Amb un format de concurs individual, l'objectiu autèntic del Cangur és que l'alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l'enginy que en coneixements matemàtics específics. Els participants disposen d'una hora i un quart per contestar 30 problemes de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema.

A Manresa, a més a més de les proves cangur, els estudiants poden participar en els tallers Surveying, Dibuixa i imprimeix en tres dimensions, Colourful chemistry i Les TIC i internet de les coses: exemples i demostracions, relacionats amb la localització GPS, les eines de disseny CAD, la química i les TIC, tots organitzats i dirigits per professorat de l'escola.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes! 

 
L'últim El més llegit