15 de gener de 2021
15.01.2021
Regió7

La cuina de l'Escola Riu d'Or compta amb una nova campana extractora de fums

La instal·lació del nou equipament ha estat possible gràcies a l'aportació de l'Ajuntament de Santpedor amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages

15.01.2021 | 12:28
La cuina de l'Escola Riu d'Or compta des d'aquesta setmana amb una nova campana extractora de fums

Des d'aquesta setmana la cuina de l'Escola Riu d'Or de Santpedor compta amb una nova campana extractora de fums, que s'ha instal·lat des de l'Ajuntament i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages, que gestiona el servei de menjador. En concret, l'Ajuntament ha assumit el 87% del cost de la instal·lació i el Consell Comarcal hi ha aportat el 13% restant.

La nova campana extractora de la cuina de la Riu d'Or és d'acer inoxidable, de quatre metres de llargada i compta amb un extractor centrífug de teulada. El regidor d'educació, Agustí Comas, explica que "la instal·lació de la campana era necessària per poder col·locar nous elements a la cuina i millorar així la qualitat del servei".

La cuina de l'Escola Riu d'Or de Santpedor és una cuina in situ, des d'on s'elaboren els menús pels alumnes del centre que es queden a dinar, que són una mitjana de 150 alumnes diaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes!